Bröllop i Vinterviken

Den här sommaren alltså… Jag tror inte att jag någonsin har känt mig så här utvilad. Nu är jag full av inspiration och längtar efter att visa nya bilder. Som de här, från ett bröllop i Vinterviken som jag fotograferade i början av juni.

Jag har inte tagit på mig så många bröllopsuppdrag på senare tid eftersom jag har velat vara långledig med barnen på sommarloven. Men nu vill jag göra fler, så om ni går i giftastankar kan ni väl höra av er? Extra roligt är det när jag får vara med hela dagen. Jag tycker så mycket om när jag får vara med och berätta er historia.

Jag ska sätta ihop en egen kategori för bröllop under portfolion – som förövrigt är hopplöst ouppdaterad. Att uppdatera den står högt upp på min lista nu inför jobbstarten. Så länge hittar ni fler bröllopsbilder på min och Cecilias sida Oh Yes I Do.

Foto: Pernilla Ahlsén
Bildbehandling: Cecilia Svensson/Oh Yes I Do
Blommor: Nika Wahren/Skillad Florals

***