Blommor för februari

Vi är i Frankrike igen. Det är första gången jag är här i februari och trädgården är en annan. Jag tycker lika mycket om den nu, med de första tidiga knopparna och alla torra kvistar och nakna grenar. Jag är nog lite svag för övervintrad hortensia.

Kanske är det därför jag är så förtjust i buketten som Nika gjorde för februarinumret av tidningen Allt i hemmet. Hon visar hur man gör en bukett efter säsong i varje nummer det här året och det är jag som tar bilderna.

Vi visar steg för steg hur Nika går till väga när hon bygger upp buketterna och hon bjuder på en massa smarta tips om snittytor, vattentemperaturer och hur man får blommorna att stå som man vill.

Jag längtar redan tills jag får visa er bilderna vi tog till marsbuketten.

Foto: Pernilla Ahlsén
Blommor: Nika Wahren/Skillad Florals Design

SparaSpara