Det finns säkert mysigare saker att göra på jobbet än att baka kanelbullar. Jag kommer bara inte på någon just nu.

Vi bakade kanelbullar på Fabriken förra veckan. Tricket, tycker jag, är att mortla en massa kardemumma och ha i degen. Sedan gjorde vi en fyllning genom att blanda smör, kanel och farinsocker. Jag tycker alltid att det är för mycket socker i recept så jag halverar oftast mot vad det står. Men den här gången gjorde vi exakt som det stod i det här receptet eftersom jag och Emmy spelade in en film för Mitt kök.

Vi gör ganska mycket film just nu och det är roligt, men det är fortfarande stillbilden som ligger mig närmast hjärtat och det ni kommer att se mest av här. Lite senare i veckan ska jag lägga upp ett nytt recept på en toast med getostkräm och vinmarinerade björnbär. Jag tror att ni kommer att gilla det.

Foto: Pernilla Ahlsén
Styling: Emmy Lundström