Hej september

Kvällarna har blivit svala och tomatplantan på vår balkong har fått ett par bruna spröda blad. Jag är tillbaka på Fabriken i Kransen och har precis börjat jobba igen efter världens längsta sommarlov. Barnen hade vant sig vid de långa lata sommardagarna och var inte alls sugna på att börja skolan. Men nu börjar vi komma in i det.

Själv är jag peppad och förväntansfull inför att börja jobba igen och har tusen idéer för den här hemsidan och olika jobb och fotoprojekt. Jag tycker så mycket om känslan av nystart, som att vad som helst är möjligt. Och jag vill så mycket den här hösten.

I måndags hade jag och Emmy planeringsdag på Haymarket och i tisdags åkte hela Fabrikengänget på kickoff med övernattning på Nikas landställe. Vi lagade mat och drack vin och skrev listor på sådant vi vill göra.

Innan vi åkte hem tog jag några bilder till projektet #minfredagsbukett som mina fabrikenkollegor Nika (på Skilladflorals) och Linda och Lollo (på Vintagefabriken) driver. Varje fredag får alla som vill lägga upp en blombild på instagram under hashtaggen #minfredagsbukett och varje månad belönas en bild med en present från Vintagefabriken.

Jag älskar att det händer så många olika saker i vårt lilla gäng på Fabriken. Att det alltid är fullt av blommor, idéer, drömmar och kreativa projekt. Inget är omöjligt känns det som.

Bäst tycker jag om bilden här ovanför, den på Emmy och dahliorna. Tycker att den känns lite som jag vill att september ska kännas.

Foto: Pernilla Ahlsén
Modell: Emmy Lundström
Bukett: Nika Wahren/Skillad Florals