The Good Gringo

Good_Gringo_55För några år sedan fotograferade jag kampanjbilder när Kenny Jones Jr startade sin foodtruck. Nu har The Good Gringo vuxit och Kenny har öppnat en lunchrestaurang på Kungsholmen i Stockholm. Inför öppningen hörde han av sig och frågade om jag kunde ta lite nya bilder till hemsidan och för deras marknadsföring i sociala medier.

Good_Gringo_69 Good_Gringo_71Good_Gringo_39 Good_Gringo_2Jag hängde där ett par timmar en eftermiddag och fotograferade när Kenny lagade burritos med guacamole och andra röror. Så himla gott. Jag blir hungrig bara jag tittar på de här bilderna.

Good_Gringo_04 Good_Gringo_12 Good_Gringo_15Good_Gringo_ny2 Good_Gringo_07 Good_Gringo_05Självklart fotograferade jag den nyfixade lokalen också. Kenny sa att han ville att det skulle kännas som att det alltid är fest här inne. Och så känns det. Här vill man ju hänga.

Good_Gringo_03Good_Gringo_68The Good Gringo alltså. Ligger på Scheelegatan 28 i Stockholm.