Sång till januari

amaryllis1615amaryllis1568 amaryllis1498 amaryllis1542

I slutet av januari sålde vi vår lägenhet och det kändes som att allt kretsade kring det hela månaden. Men det är inte helt sant, för januari är också Ofelias månad, och i år fyllde hon sju. Älskade unge. Jag är så glad över varenda dag med dig. Jag lovar dig att februari ska handla mindre om att plocka undan och mer om att åka skridskor, dricka varm choklad och att stanna upp och bara vara.

Januari har också varit en månad då jag har tänkt ganska mycket på hur jag vill jobba. Nu har jag landat i ett beslut som känns väldigt bra i magen. Det är dags att avsluta ett uppdrag som förvisso har varit tryggt och bra för plånboken men samtidigt har tagit alldeles för mycket tid från fotograferandet. Förhoppningsvis kommer det att bli bra. Jag vill ju egentligen leva helt på fotograferandet, och om jag ska kunna göra det så måste jag ha mer tid att fotografera. Ibland måste man satsa lite för att vinna. Från och med nu ska jag göra det!